Vacatures

Kom werken in een leuk familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een lange historie in de omgeving IJsselstein. Opgericht in 1956 en nu in handen van de tweede generatie, broer en zus John en Anita Swart. Met veel liefde voor het autovak leiden wij ons universele autobedrijf aan de Middenweg in IJsselstein. Deze nieuwe locatie biedt alles voor verdere groei. Meer ruimte voor onze gebruikte auto’s maar ook voor onderhoud, APK en reparatiewerkzaamheden. Om ons bedrijf verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar monteurs. Aanpakkers die het leuk vinden om te werken in een klein team, met een gezellige sfeer, gevarieerde werkzaamheden en veel vrijheid om je functie zelf vorm te geven.

DE FUNCTIE

Je bent 1e of 2e monteur met enige jaren ervaring. Een APK bevoegdheid is geen vereiste, maar zou wel fijn zijn. Je werkt bij ons aan alle merken auto’s. Je doet zelfstandig de diagnoses, zorgt dat storingen worden opgelost, voert het onderhoud uit, geeft adviezen en doet reparaties aan de voertuigen. Je bent een echte vakman.

JOUW PROFIEL

Je hebt plezier in het sleutelen aan auto’s. Moderne techniek zie je als een uitdaging en je spant je in om tot goede, kwalitatieve oplossingen te komen. Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Ben jij die enthousiaste werknemer die goed in een team kan werken en die blij wordt van meedenken en autotechniek? Dan ben jij onze droomkandidaat!

Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een drankje bespreken we graag de mogelijkheden. Jouw interesse kun je kenbaar maken via verkoop@swartauto.nl of je kunt ons bellen op 030-3031772 of 06-53226245. Op dit nummer zijn wij ook te bereiken voor meer informatie over de functie. Of gebruik het contactformulier: