Review

Ruiterwisser

01-06-2024

Een paar ruiten wissers besteld voor de honda Jass. Wilde de lokale garage ook wat gunnen.wat blijkt een factuur van 60 euro terwijl op internet 7 euro goed bezig.

Boumans

Een vakman met een groot emphatisch gevoel voor de cliënt.

30-01-2024

Na vele auto’s te hebben gekocht bij verschillende garage bedrijven kwam ik bij toeval bij Garage Swart op het Eiteren terecht. Vanaf het begin trof ik een hardwerkende man aan die echt om mensen geeft. Hij neemt de tijd en probeert bij problemen de klant te helpen. Hij is eerlijk en oprecht en doet alles om je probleem op te lossen. Hij trekt alle registers open en zoekt en verhelpt al je problemen groot en klein. Hij werkt tot diep in de avond. Afspraken komt hij altijd na.

Deze fantastische man verdient een grote pluim en is een sierraad voor de autobranche. Ik heel blij dat ik mijn auto bij hem gekocht heb.Ik beveel John Swart van garage Swart van harte bij u aan.

M.de Vries

Deskundig vriendelijk en eerlijk

20-06-2023

Heb hier nu 2 auto’s gekocht. goede service en zeer vriendelijke man. Deskundig en eerlijk

Emiel van kampen

Geen titel

30-09-2021

Een kia sportage gekocht, snelle vriendelijk afhandeling. Eenmaal in gebruik constateerden we wat problemen, deze werden zonder gedoe keurig verholpen en een leenauto stond al klaar. Kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en dit bedrijf en het zeker aanraden!

Fam Boersma

Goudeerlijk bedrijf

30-08-2019

Wat een service echt geweldig, als je belt word je heel serieus genomen. Er wordt gelijk gehandeld. Kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Ezechiels